Villa Martina Split

Kuća za odmor nalazi se u Splitu, predio Dračevac. Kuća je novogradnja, modreno uređena kuća sa prekrasnom okućnicom, parkiralištem, u mirnom i sigurnom dijelu grada. Potpuno klimatizirana, prostarana, moderno opremljena kuća, sa prekrasnom terasom i roštiljem pored kuće.

Uživajte u povijesti stare gradske jezgre, Dioklecijanovoj palači koja vrvi rimskim uličicama, restoranima, kafićima i 1700 godina starim građevinama u kojima i danas žive građani Splita. Opustite se i kupajte na prekrasno uređenim plažama, prošetajte park šumom Marjan,kilometarskim šetnicama uz more, a navečer opustite u brojnim autohtonim restoranima i barovima, te diskotekatama koje nude zabavu do jutra. Split je polazna točka i za brojne jednodnevne izlete na obližnje otoke, Dubrovnik, nacionalne parkove Krka i Plitvice.

Dočekat ćemo vas neko od obitelji i zaželiti Vam dobrodošlicu. Ukoliko dolazite u Hrvatsku bez automobila, rado ćemo vas dovesti do objekta. Check in je  iza 16:00, check out do 10:00. Sve su jedinice klimatizirane, kada ste izvan kuće svi električni aparati trebaju biti isključeni, pa tako  i klima uređaj. Kuhinja,kupatila i sobe imaju svu opremu potrebnu za odmor, ali ukoliko vam nešto nedostaje slobodno se obratite, tu smo za vas. Ako zaboravite nešto, ili trebate savjet, upute,pomoć, transfer, izlet zovite ili pišite, uvijek smo dostupni.

Villa Martina | perfect stay in Centtral Dalmatia